Forum dla gości

Forum dla gości

Nowy postprzez jerzyk.domanski » Śr paź 08, 2008 4:01 pm

Widzę, że ostatnio wprowadzacie panowie wiele zmian! Aby tak dalej bo generalnie zmiany są pozytywne. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby uruchomienie małego kącika, w którym mogliby się wypowiadać niezarejestrowani goście. W ten sposób byłoby fajnie wymieniać się informacjami z tymi osobami, które nie mają czasu na rejestrację lub nie chcą z różnych przyczyn się rejestrować, a może jednak mieliby coś ciekawego do powiedzenia. Jak sądzicie panowie :?:
Poziom 2
Poziom 2

Re: Forum dla gości

Nowy postprzez bongo101 » N mar 08, 2009 3:56 am

Ej no to nie problem się zarejestrować. Mnie to zajęło kilkanaście sekund :D pomimo niewyspania i nocnej zmiany. Uważam że lepiej jak użytkownicy są zarejestrowani bo wtedy wiadomo kto tak naprawdę napisał posta. Nie uważasz?
bongo101
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez ilonkakreska » N mar 08, 2009 10:15 pm

Mnie się wydaje że byłoby fajnie gdyby też goście mieli możliwość wypowiadania się. Może byłoby kolorowo bo rzadko kiedy na forach jest taka możliwość. Jestem zarejestrowana na kilku i wiem, że oddawanie głosu gościom nalezy do rzadkości...
ilonkakreska
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez bongo101 » Śr mar 11, 2009 10:39 am

Może i byłoby kolorowo ale forum jest jak dotąd dosyć porządne i sensowne a szkoda było by je popsuć durnymi postami niezarejestrowanych użytkowników którym zwyczajnie się nudzi, nie mają co robić to walną sobie posta. Uciekłem już z kilku for z powodu panującej w nich totalnej durnoty. Posty typu 'ja jestem', 'ja tez już jestem' przeważały w nich nad konkretną i sensowną treścią ale... co to jest tylko moje zdanie
bongo101
Poziom 1
Poziom 1

Powrót do SUGESTIE I UWAGI DOTYCZĄCE FORUM posts.com.pl