Dziwna przygoda w Warszawie

Jeśli w Waszym życiu wydarzyło się coś ciekawego, dziwnego lub nadzwyczajnego i macie ochotę o tym pogadać z innymi lub zwyczajnie chcecie podzielić się Waszym przeżyciem lub doświadczeniem z innymi forumowiczami to zapraszamy tutaj :-)

Dziwna przygoda w Warszawie

Nowy postprzez bongo101 » Wt mar 10, 2009 10:16 pm

Pewnego wieczoru wracając z uczelni poznaję fajną dziewczynę w Warszawie na starówce. Następnego dnia pijemy razem kawę przy ulicy Chmielnej w Warszawie. I wszystko gra. Normalna, fajna, dosyć ładna, niby inteligentna, wysoka brunetka. Wychodzimy z tej kawiarni i rozmawiamy sobie o naszych rodzicach i dzieciństwie idąc obok siebie. Nagle ja coś zaczynam mówić do nie ale ponieważ zaczyna mi się wydawać, że mówię do ściany, obracam się w jej stronę i patrzę zaskoczony bo.... mówię do powietrza! Jej tam nie ma! Idę sam. Szok! Ogromny, szok! Wracam się te kilka kroków, które przeszliśmy razem, sprawdzam w kawiarni... ALE NIC! Pytam kelnerkę a ona twierdzi, że nas tam przecież nigdy nie było i że chyba sobie żarty stroję. I o co w tym wszystkim chodzi? Ja uważam, że ta piękna Pani jest w zmowie z Kelnerką i obie stroją sobie ze mnie żarty. Może piękna brunetka dopada regularnie chłopców, umawia się z nimi a potem odwala im takie numery by później skręcać się ze śmiechu wraz ze swoją koleżanką. Niesamowite, przedziwne ale tak naprawdę było.
bongo101
Poziom 1
Poziom 1

Re: Dziwna przygoda w Warszawie

Nowy postprzez anja » Śr mar 11, 2009 12:28 am

ehh? Historia jak z bajki dla dzieci. Coś nie chcę mi się w to wierzyć... Idziecie sobie i gadacie a dziewczyna raptem rozpływa się. No... wyczuwam klimat zwyczajnie 'bajkowy'. Następnym razem napisz coś bardziej wiarygodnego
----------------
ANJA
anja
Poziom 2
Poziom 2

Nowy postprzez xfantomas73 » Śr mar 11, 2009 1:03 am

bongo101 napisał(a):... które przeszliśmy razem, sprawdzam w kawiarni... ALE NIC! Pytam kelnerkę a ona twierdzi, że nas tam przecież nigdy nie było i że chyba sobie żarty stroję. I o co w tym wszystkim chodzi? Ja uważam, że ta piękna Pani jest w zmowie z Kelnerką i obie stroją sobie ze mnie żarty. ...

Mnie się wydaje że panienka po rozmowie z Tobą przemyślała sobie wszystko jeszcze raz i (chcąc się ładnie wyrazić) dała dyla jak najprędzej i jak najdalej. Z kolei kelnerka wolała się nie przyznawać, że Cię obsługiwała, bo jeszcze ktoś pomyśli, że to właśnie ona wsypała ci do kawy te dragi po których tak dziwnie się zachowywałeś. Szkoda słów. Jak już ktoś napisał wcześniej :-) historia nie trzyma się kupy.
xfantomas73
Poziom 2
Poziom 2

Nowy postprzez milkimolk » Śr mar 11, 2009 1:29 am

Czemu się nabijacie? Być może chłopak mówi prawdę... wszystko możliwe. Jeżeli Wam się nie zdarzyło to nie znaczy że komuś się nie zdarzyło. Mnie się wydaje, że gościu nie kłamie. Po cóż miałby kłamać? To zwykła ale dziwna historia, w której tak naprawdę nic nadzwyczajnego nie ma bo jestem pewien że wszystko co się zdarzyło ma jakie wytłumaczenie...
milkimolk
Poziom 0

Nowy postprzez bongo101 » Śr mar 11, 2009 10:31 am

Słuchajcie! To co opisałem zdarzyło się naprawdę. Nie chcecie wierzyć to nie wierzcie. Nie zmienia to faktu że napisałem prawdę. Czułem potrzebę podzielenia się z kimś tym co się wydarzyło ale chyba szkoda czasu... :(
bongo101
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez milkimolk » Śr mar 11, 2009 2:02 pm

Ja wierzę w to co napisałeś. Uważam, że dziewczyna o której napisałeś albo chciała zrobić Ci głupi kawał albo miała zaburzenia psychiczne. Wiesz są różni ludzi, niektórzy normalni, inni może mniej. Ta kobieta była byc może psychicznie chora i miała potrzebę 'znikania', ukrycia się, ucieczki. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Trafiłeś na wariatke.
milkimolk
Poziom 0

Nowy postprzez QPA » Śr mar 11, 2009 5:41 pm

milkimolk napisał(a):miała potrzebę 'znikania', ukrycia się, ucieczki. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego

Wstydziła się powiedzieć, że musi pędzić do kibelka i zrobiła w gacie. Tak się tego zawstydziła, że postanowiła się mu więcej nie pokazać na oczy.
QPA
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez bongo101 » Śr mar 11, 2009 6:57 pm

QPA napisał(a):Wstydziła się powiedzieć, że musi pędzić do kibelka i zrobiła w gacie. Tak się tego zawstydziła, że postanowiła się mu więcej nie pokazać na oczy.

Nic mądrzejszego nie potrafiłeś napisać? Coś panuje tu niski poziom IQ
bongo101
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez berserker12 » Pt mar 13, 2009 9:31 pm

Chyba nic w tym dziwnego, że laska uciekła. Przyjmij to z pokorą! Zdarza się! Widocznie byłeś nudny :mrgreen: Mnie się też zdarzyło ale nigdy na ulicy. Na imprezach czy balangach to normalka. A tak przy okazji jak już jesteśmy w temacie to szukam fajnych lasek z okolic Gdyni :-) Czytacie to dziewczyny?
berserker12
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez limalimon » Śr mar 18, 2009 1:24 am

Miałem kiedyś podobną historię w pubie. Babka poszła do kibla i już nie wróciła do stolika a wszystko tak "fajnie" się zapowiadało :-)
Kobiety tak lubią robić. Udają że wszystko jest w porządku a potem jak tylko mają okazję to się zmywają.
limalimon
Poziom 1
Poziom 1

Powrót do CIEKAWE HISTORIE FORUMOWICZÓW