Mam kolegę geja i....

Miłość, przyjaźń, seks, przygoda. O tym co się wydarza gdy spotykają się płci przeciwne :-)

Mam kolegę geja i....

Nowy postprzez anja » N mar 15, 2009 11:57 am

Mam fajnego kolegę, który jest gejem :-) Jest bardzo dobrze wychowanym, wykształconym i pełnym dobrego humoru facetem :-) Ostatnio poznałam jego chłopaka, który oczywiście też jest gejem. I tak samo: mądry, ładny, zadbany! Super facet, tylko, że gej :-) Szkoda, że są tacy fajni ludzie są gejami bo szukam człopaka :-) i szkoda, że nie-geje są tak zaniedbani, głupi i źle wychowani. Ciekawe dlaczego tak jest?
----------------
ANJA
anja
Poziom 2
Poziom 2

Re: Mam kolegę geja i....

Nowy postprzez joqer » Pn mar 16, 2009 11:49 am

Nie wiesz czemu tak jest? Słowo GAY oznacza WESOŁY :-) Trzeba mieć na to czas! Heteroseksualny facet (nie będę pisał NORMALNY bo nie mam zamiaru obrażać mniejszości - nie se robią co im się podoba byle nie ze mną) ma rodzinę, nieraz wielodzietną, i mnóstwo związanych z tym faktem obowiązków. Za to przeważnie (choć są wyjątki bo też znam ludzi) geje nie mają takich spraw na głowie. Mają za to mnóstwo czasu na zabawę, dziwne pomysły i dbanie o samych siebie przez większą część dnia. Też bym tak chciał ale obowiązki mi nie pozwalają na pielęgnację ciała całymi dniami....
joqer
Poziom 1
Poziom 1

Re: Mam kolegę geja i....

Nowy postprzez jerzyk.domanski » Wt mar 17, 2009 3:26 am

joqer napisał(a):Nie wiesz czemu tak jest? Słowo GAY oznacza WESOŁY :-) Trzeba mieć na to czas! Heteroseksualny facet (nie będę pisał NORMALNY bo nie mam zamiaru obrażać mniejszości - nie se robią co im się podoba byle nie ze mną) ma rodzinę, nieraz wielodzietną, i mnóstwo związanych z tym faktem obowiązków. Za to przeważnie (choć są wyjątki bo też znam ludzi) geje nie mają takich spraw na głowie. Mają za to mnóstwo czasu na zabawę, dziwne pomysły i dbanie o samych siebie przez większą część dnia. Też bym tak chciał ale obowiązki mi nie pozwalają na pielęgnację ciała całymi dniami....

Ej no słuchaj... co to znaczy, że nie masz czasu? Ale na oglądanie TV zapewne masz! Na forum też piszesz, czyli miałeś czas na szperanie w sieci i znalezienie tego forum i tego posta. Z tego co czytam na forum to kilka ładnych postów też miałeś czas napisać. Więc nie kłam :-) Nikt Ci nie każe pielęgnować się przez cały dzień. Wystarczy robić to z umiarem :mrgreen: A do tego nie jest niezbędne bycie gejem hihihi
Poziom 2
Poziom 2

Soundoff What Would You Give for a World Cup Win

Nowy postprzez defg385 » N maja 16, 2010 2:38 am

2010 FIFA World Cup jersey
A recent survey suggested that a staggering 51% of football fans would starve themselves for a week in exchange for their team winning the World Cup. It also suggested that a further 40% would give up dating, 7% would give up their job and 4% would happily lose a body part. Have you ever tried not eating for a whole week? Or having a body part surgically removed when not medically necessary? Both would hurt, a lot, and neither would really be worth a World Cup win. So the survey seems to suggest that football fans have some sortBarelona Soccer Jerseyof mental problemA recent survey suggested that a staggering 51% of football fans would starve themselves for a week in exchange for their team winning the World Cup. It also suggested that a further 40% would give up dating, 7% would give up their job and 4% would happily lose a body part. Have you ever tried not eating for a whole week? Or having a body part surgically removed when not medically necessary? Both would hurt, a lot, and neither would really be worth a World Cup win. So the survey seems to suggest that football fans have some sort of mental problemEngland Shin Protction

Mexico 10# BLANCO Home Soccer JerseyHowever, turns out the results weren’t exactly scientific. The survey phrased the question thus: “If you had to choose, what would you give up to see your country win the World Cup?” and then gave five less than serious options. The answer “I want my team to win, but I don’t want to seriously damage my body” was not available. Yet this crucial fact was missing from news reports. Including the one from Reuters.

The mediawatching part of me was interested to see how a joke in a survey managed to mutate into a humourous but semi-serious news story. The other part of me wondered… What would you really give for your team to win the World Cup?www.jersey-sales.com

I’m really asking for something that’s realistic. The biggest sacrifice that you could comfortably live with, in exchange for World Cup glory. For example, I’m kind of attached to my body parts (because they’re currently attahched to me and I want to keep it that way). So that’s a no no. But the laptop I’m typing this on? It’s my only computer and I’d struggle to afford to replace it. But I’d genuinely trade it for an England or USA World Cup 2010 win. What would (or even what wouldn’t) you trade?
defg385
Poziom 4
Poziom 4

Powrót do RELACJE DAMSKO-MĘSKIE