Nasza klasa

Nowo dodane forum!

Nasza klasa

Nowy postprzez zebra83 » So maja 31, 2008 3:53 pm

Ostatnio na naszej klasie dostaję mnóstwo zaproszen od ludzi ktorych wogole nie znam i jak im pisze, że ich przeciez nie znam to uperaja sie ze przeciez napewno sie znamy....
W ostatnim iechu chyba dostalem z 7 takich zaproszen... sam nie wiem o co komu chodzi... Czy tez tak macie?
zebra83
Poziom 1
Poziom 1

Re: Nasza klasa

Nowy postprzez drzejms_buond » N paź 12, 2008 12:51 am

Nasza klasa chyba powoli upadnie. Ludzie się buntują ze oni pobieraja za wszystko oplaty. Jak chcesz zobaczyc kto ostatnio cie oglądal to musisz płacić bo jak nie zaplacisz to widzisz tylko sotatnich trzech co cie oglądali. A szkoda bo jak dotąd poznałem tam fajnych ludzi .
drzejms_buond
Poziom 1
Poziom 1

Nowy postprzez kepik » Cz paź 23, 2008 5:52 pm

a ja jak dostaję zaproszenie od kogoś kogo nie znam i pytam się czy się znamy to oni nic nie odpisują
I love christmas
kepik
Poziom 0

Nowy postprzez saritta » Pn mar 09, 2009 3:49 pm

haha, też tak mam. dzieci po prostu bawią się w kto ma więcej znajomych, no śmieszne. on ma 200 znajomych, ja też musze tylu mieć ! :mrgreen:
daje tobie słońca łan.
saritta
Poziom 0

Nowy postprzez kępek » Pn mar 09, 2009 5:14 pm

saritta napisał(a):haha, też tak mam. dzieci po prostu bawią się w kto ma więcej znajomych, no śmieszne. on ma 200 znajomych, ja też musze tylu mieć ! :mrgreen:

No bo to kwestia prestiżu. Masz dużo znajomych tzn że wszyscy Cię lubią i czujesz się dowartościowana. Mam kolegę który ma 1700 i coś znajomych ale wątpię aby pamiętał imiona tylu ludzi...
kępek
Poziom 0

Nowy postprzez saritta » Pt mar 13, 2009 2:54 pm

no dokładnie. ja tam mam konto na naszej klasie, ale nie interesuje mnie ile kto ma znajomych.
daje tobie słońca łan.
saritta
Poziom 0

Nowy postprzez joqer » So mar 14, 2009 2:40 am

saritta napisał(a):no dokładnie. ja tam mam konto na naszej klasie, ale nie interesuje mnie ile kto ma znajomych.

Ja również uważam, że to są nic nie znaczące cyferki. Wiele osób dodaje ludzi, których tak naprawdę nie zna :D Tylko po to, żeby pokazać światu ile ma znajomych :D
joqer
Poziom 1
Poziom 1

Powrót do NASTOLATEK